DEKLARACJA DOSTĘPNOŚCI

Przygotowania do konkursu

Już po konkursie więc możemy uchylić rąbka tajemnicy. Uczniowie przygotowali przystawkę: humus z fasoli Jaś z suszonymi pomidorami oraz prażonymi orzechami włoskimi, zawinięty w zielonego ogórka, podany z pianą z buraka i grillowaną bagietką. Danie główne: schab z dzika w panierce z ziół podany na puree z selera i gruszki z czerwoną kapustą oraz ziemniakami opalanymi w sianie i aromatycznym sosem grzybowym. Nie udało by się nam stworzyć tak wykwintnego dania gdyby nie pomoc doświadczonego szefa kuchni – Pana Michała Bekisza . Odwiedziliśmy restaurację Grandepapa, w której wspólnie pracowaliśmy nad konkursowym daniem. Było to wspaniałe doświadczenie dla nas wszystkich. Dziękujemy za cenne rady i możliwość obserwacji. To dzięki tak otwartym ludziom pogłębiamy swoje zainteresowania i zdobywamy wiedzę by stawać się coraz lepszymi. Mamy nadzieję, że już nie długo spotkamy się u nas w szkole by wspólnie stworzyć coś pysznego. DZIĘKUJEMY ;)

DANE KONTAKTOWE


Tel.: 713923586
Fax.: 713920373
Email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GODZINY ROZPOCZĘCIA LEKCJI

1 lekcja: 08.00 - 08.45
2 lekcja: 08.50 - 09.35
3 lekcja: 09.40 - 10.25
4 lekcja: 10.45 - 11.30
5 lekcja: 11.35 - 12.20
6 lekcja: 12.25 - 13.10
7 lekcja: 13.15 - 14.00
8 lekcja: 14.05 - 14.50

INSTYTUCJE Z KTÓRYMI WSPÓŁPRACUJEMY

dodr oke logo cke logo dodr mrirw logo men logo dodr logo frse logo gmina strzelin logo koweziu logo