DEKLARACJA DOSTĘPNOŚCI

DZIEŃ CZEKOLADY

Z okazji DNIA CZEKOLADY odbył się konkurs gastronomiczny "CZEKOLADOWE MENU".
Uczestnicy konkursu przygotowywali:
-zupę czekoladową z ryżem i prażonymi płatkami migdałów
-pierogi z suszonymi śliwkami, bananami, orzechami i czekoladą
-mus czekoladowy
Wiele użytych składników posiada certyfikat FAIR TRADE
Wyniki konkursu:
I miejsce - Klaudia Poniewiera i Wiktoria Robak - klasa 2TŻ
II miejsce - Marta Graniczka i Paulina Strzelbicka - klasa 3TŻ
II miejsce - Piotr Michniak i Wiktor Wieczorek - klasa 3TŻ
III miejsce - Emilia Jędrzejewska i Ewa Dłubacz - klasa 3TŻ
Gratulujemy !!!

DANE KONTAKTOWE


Tel.: 713923586
Fax.: 713920373
Email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GODZINY ROZPOCZĘCIA LEKCJI

1 lekcja: 08.00 - 08.45
2 lekcja: 08.50 - 09.35
3 lekcja: 09.40 - 10.25
4 lekcja: 10.45 - 11.30
5 lekcja: 11.35 - 12.20
6 lekcja: 12.25 - 13.10
7 lekcja: 13.15 - 14.00
8 lekcja: 14.05 - 14.50

INSTYTUCJE Z KTÓRYMI WSPÓŁPRACUJEMY

dodr oke logo cke logo dodr mrirw logo men logo dodr logo frse logo gmina strzelin logo koweziu logo